Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.

Výroba složitých komponent pomocí CNC obrábění

Čas vydání: 2023-04-08 14:23:32  Hity: 5
Obrábění

cnc se široce používá ve výrobním tvaru komplexu, s vysokou přesností. Seznam obrábění podle CNC obsahuje:

1. Obráběcí obrábění (příslušenství pro případy)

closure má obvykle mnoho dutin uvnitř, který jenavržen jako kontejner pro přepravu složitých komponent v průmyslu, jako je průmysl automobilů a letecký průmysl. Válec motoru automobilu, převodovka, hlavnínáprava přístroje, válec motorunafty, skořápku převodového čerpadla, jsouněkteří zástupci krytu.


2. Části s komplexními zakřivenými povrchy

As hmotnostnebo jiné speciální požadavky, proněkterá průmyslová odvětví, jejichnávrhář, který se věnuje výrobě jejich produktu malých a jemných, které komponenty obvykle vycházejí s komplexními zakřivenými povrchy. Tyto povrchy by se v minulosti obtížně strojovaly, alenyní je snadno dosažitelné technikou CNC.


3. Částinepravidelného tvaru

irregulární tvar vždy kombinuje většinu bodového, liniového, povrchového multi

Station Mix obrábění. K tomuto druhu částí ukazuje obrábění CNC jeho velké výhody.-


4. Vzorek prototypuwe může vyrábětnejen velké objemové přizpůsobené díly pomocí CNC obrábění, ale také malý objemovýnebo prototypový vzorek. Výhody z obrábění CNC, můžeme získat skutečný vzorek prototypu, abychom ověřilinávrh. Obráběcí společnost pro výrobu vaší části? Odhadujetenákladyna své díly? Myslíte si, že způsob, jak snížitnákladyna obrábění CNC? Zde budeme mluvit o 4 faktorech, kterénesounanákladechna části CNC.

1. Čas obrábění:

Čas obrábění je často hlavním ovladačemnákladů v CNC obráběcí službě. Obvykle delší doba obrábění obvykle přináší vyšší výrobnínáklady.

2. Požadované množství:Objemové významné medvědyna částečnénáklady. Více objemu je příležitost snížit jednotkovou cenu.3. Nákladyna materiál:

Výběr hromadného materiálu výrazně ovlivňuje celkovénákladyna část. Optimalizace vašeho designu a při výběrunejlepšího ekonomického materiálu bez ovlivnění aplikace produktu

39; je to dobré řešení pro sníženínákladů.

4. Další výrobnínáklady:

Pokud má vaše část zvláštní požadavek, jako jenapříklad těsná tolerance, vysoká lesklá, tenká stěny atd.

Předchozí: 8 věcí, které potřebujete vě...

další: 4 věci, které ovlivňují kvali...